China Slimme LEIDENE Straatlantaarns fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Liz Lin

Telefoonnummer : 86-13764526887

WhatsApp : +8613764526887

Free call
Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd.

Elektrisch de Verlichtingsco. van Shanghai Lipu, Ltd.

  • Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd.
  • Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd.
  • Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: hgg Aantal werknemers: 80~120
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Elektrisch die de Verlichtingsco. van Shanghai Lipu, Ltd in 2001 wordt, en in het veroorzaken van Slim Licht, LEIDENE vloedlichten, LEIDENE straatlantaarns, alle producten van de soorten traditionele openluchtverlichting zoals vloedlichten, straatlantaarns, fabriekslichten, halogeenlichten en zijn toebehoren zoals ballast, ignitor, condensator, lampen, fotocontrole enz. wordt gespecialiseerd opgericht die. De producten van de huisautomatisering zoals LEIDENE plafondlichten zijn ook onderzocht en geproduceerd. In 2013 bouwde het bedrijf een nieuwe fabriek in Changzhou (Changzhou Huaou die Elektrisch Co., Ltd aansteken) om aan de groeiende behoeften van productie te voldoen.

 

Geschiedenis

Na meer dan de ontwikkeling en de groei van 16years, heeft het bedrijf een reeks productontwikkeling, productie en verkoop op verlichtingsgebied gevormd. Een stabiele innovatieve en eerlijke beheersstijl helpt ons won goede reputatie van de klanten.

Dienst

Ons bedrijf keurde ISO9001, CCC, Ce (EMC, LVD), TUV, RoHS-certificatie, de meeste producten uitgevoerd naar de landen van Midden-Oosten, Europa, Zuid-Amerika, Afrika, Azië enz. goed Het was één van de belangrijkste productiebasis in China geworden.

Met het concept Kwaliteit eerst, Klant eerst, wensen wij oprecht dit een goede zakelijke relatie met u vestig en een rooskleurige toekomst samen bouw.

Ons Team

Na meer dan de ontwikkeling en de groei van 19years, heeft het bedrijf een reeks productontwikkeling, productie en verkoop op verlichtingsgebied gevormd. Een stabiele innovatieve en eerlijke beheersstijl helpt ons won goede reputatie van de klanten.

China Shanghai Lipu Electric Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

  • Gilbert

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in